Nær 300 såg lokaloppgjeret mellom Brattvåg og Ravn
Nær 300 såg lokaloppgjeret mellom Brattvåg og Ravn

Brattvåg 1 - 1 Ravn


Onsdag kveld var det duka for lokaloppgjer i 3. divisjon for damer på Sunnmøre. Om lag 275 personar tok turen og ramma var lagt for ein flott kamp på stadion.

Første omgang

Det var ein omgang kvar til dei to laga, i første omgang var Brattvåg det førande laget og det var Brattvåg som også gikk til pause på stillinga 1-0 etter mål av Sunniva Johansen, Sunniva stanga i mål innlegget frå Carina Otterlei, dermed ei fortjent leiing til pause.

Andre omgang

Etter pause kom Ravn inn i kampen og styrte deler av spelet, men uten at dette førte til dei store sjansane. Ikkje før det var gått 73 minutt kom utligninga, ved Ravns Ingrid Vatne. Brattvåg fikk også eit mål annulert for offside i 2. omgang, om det var riktig satt vi alt for dårlig plassert til å avgjere. Fleire mål kom det ikkje, så dermed enda det med poengdeling.

Ei fantastisk ramme rundt kampen, uten at vi har oversikt over kva publikumsrekorden i 3. divisjon er i år på Sunnmøre så regna vi vel med at det ikkje er mange som har hatt særlig mange fleire enn dette i år, verken på dame eller herresida i 3. divisjon.

Ballhentarar var J12.



Stadion

Brattvåg Stadion


Tilskodarar

276


Tidspunkt

19:00, 1. juni 2016


Dommarar
  • Hoveddommar: Bengt Kvalsvik
  • Assistentdommar 1:
  • Assistentdommar 2:

Mål
  • 1-0, Sunniva Johansen (35 min)
  • 1-1, Ingrid Vatne (73 min)

Kort
Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos