Ny siger for damelaget når dei tok i mot Herd på Brattvåg Stadion

Brattvåg 2 - 1 Herd

Brattvåg med nok ein siger mot Herd, les meir om kampen mot Moa laget.

Første omgang

Begge lag hadde sine sjanser i første omgang, nærmast uten uttelling var nok Krogsæter når ho skrudde ei frispark rett til side for mål etter ca 15 minutt, men same Krogsæter skulle vise seg å bli særs viktig denne kampen. Etter 28 minutt sendte ho Brattvåg i leiinga 1-0. Det vart også pauseresultatet.

Andre omgang

Herd tok initiativet frå start i andre omgang, kom til nokre muligheter, men Arntsen i Brattvågmålet stoppa det som kom, medan Krogsæter på topp var iskald når Brattvåg fikk sine muligheter og auka dermed leiinga til 2-0 etter 72 minutt.

Naturlig nok blir Brattvåg defensive etter at dei aukar til 2-0, dette klarer til slutt Herd å utnytte og etter ein dødball etter 80 minutt reduserer Linda Hovde til 2-1, dette resultatet står seg kampen ut.