6-3 siger for damelaget

Brattvåg 6 - 3 Ørsta

Strålande start ga damelaget tidleg leiing, ei leiing dei klarte å halde heile vegen inn

Første omgang

Brattvåg gikk rett i angrep og scora på sin første sjanse ved Rita før det var gått fem minutt, så utgangspunktet kunne ikkje ha vore betre. Berre nokre minutt seinare var Rita enda en gang frampå og la på til 2-0, Rita var virkelig i scoringshumør og fikk hat-trick fullført etter 23 minutt.

Mange trudde nok at kampen var avgjort då, men eit fintspelande og godt Ørsta-lag kom tilbake i kampen. Vi såg ikkje kven som scora, men målet kom etter 25 minutt, like etter så redusert Ørsta enda en gang og forspranget var nesten borte. Derfor var det en stor lettelse når Olivia dribla seg forbi alt og alle og satte inn 4-2 leiing like før pause.

Andre omgang

Det er Ørsta som kjem best i gang i 2. omgang og får redusert enda en gang, 4-3 og det er igjen spenning i kampen. Men etter 72 minutt kjem målet som gir heimelaget tryggheit til å igjen styre kampen og tempoet. Therese Remme får ein kjempetreff på innlegget frå venstre og sett ballen i lengste hjørne, uttakbart for keeper. Minutter før slutt før vi straffe etter ein hands i feltet, Siri får æra av å klinke inn sluttresultatet til 6-3.

Brattvåg Bowling sin pris for beste enkeltmannsprestasjon gikk til Olivia Valde.