To poeng tapt i serieopninga
To poeng tapt i serieopninga

Brattvåg 0 - 0 Stord


Mållaust i seriepremiera for herrelaget, når dei i dag tok i mot Stord på Brattvåg Stadion

Første omgang

Alt var lagt til rette for seriepremiere på Brattvåg Stadion, sola skein og publikum møtte opp i hopetal. Brattvåg var ikkje overraskande det førande laget når Stord gjesta stadion og hadde det meste av ballen i første omgang, men uten å skape dei heilt store sjansane. Ein kan trekke fram to gode sjansar i første omgang når Aksel legg hardt inn føre måle og ein Stord spelar får avklart rett foran Torbjørn som kjem i 100 inn for å avslutte. Den påfølgjande cornaren er også centimetere frå å bli klarert i eiget mål av ein Stord spelar.

Ellers så fikk Brattvåg publikummet stifte bekjentskap med den nye Brattvågsangen "gul og blå". Det var også mulighet til å kjøpe seg fleire nye og flotte supporterartiklar.

Andre omgang

I andre omgang vart Brattvåg presset enda større og det var eit lite under at ballen ikkje ville i mål. Stord keeperen hadde fleire tigersprang som redda dei frå baklengs, keeperen kan utan tvil trekkast fram som Stord sin beste spelar. På Brattvåg var Hugues Wembangomo som fikk Sparebanken Møre sin bestemannspris.


Vi takker publikum for oppmøtet og ynskjer alle velkomen tilbake når vi tar i mot Kristiansund Ballklubb i 1. runde i NM. Onsdag 26. april kl. 1800.


Stadion

Brattvåg Stadion


Tilskodarar

322


Tidspunkt

13:30, 17. apr. 2017


Dommarar
  • Hoveddommar: Rohollah Ahmadzai
  • Assistentdommar 1: Kristian Melset
  • Assistentdommar 2: Even Myrheim

Mål
  • -, ( min)

Kort
  • Erling Hansen - Stord (28 min)
  • Hugues Wembangomo - Brattvåg (73 min)
  • Eirik Høivik - Brattvåg (90 min)
Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos