Siger mot Bryne!

Bryne 0 - 1 Brattvåg

Solid siger borte mot Bryne sender herrelaget ein plass opp på tabellen, til 7. plass.

Første omgang

Set var Bryne som kom best i gang på Jæren, og hadde nokre gode sjansar, men Neydson i Brattvågmålet var i det umoglege hjørnet og holdt oss inne i kampen. Utover omgangen kom vi meir inn i kampen og når laga gikk til pause var det greitt at det fortsatt stod 0-0.

Andre omgang

Om Bryne var hakket vassere i første omgang var Brattvåg desto betre i andre omgang. Fleire gode sjansar og ein hårfin offside, som nok hadde blitt mål om vi hadde fått avslutta angrepet.

Målet kom etter 68 minutt når Niklas får fyrt av eit skot frå 16 meter som han plasserte nede i hjørnet. Når vi held målet reint, så er eitt mål nok.

No venter Hødd på Høddvoll neste veke. Vi gler oss og håpe alle gule og blå tar turen