Folkets lag - Tv Aksjonen
Folkets lag - Tv Aksjonen

Folkets lag - Tv Aksjonen


Som den observante leser av Sunnmørsposten sine sportssider har registrert, så er det et arrangement som heter «folkets lag» mot AaFK. Dette er en fotballkamp der lokale spillere fra forskjellige klubber får måle krefter med AaFK på Colorline stadion. Inntektene går til årets TV-innsamling.

Brattvåg Fotball har blitt invitert og har deltatt på dette i tidligere år, i de tilfellene dette har passet kamper og terminlister.

I år har vi dessverre sett oss nødt til å takket nei til deltagelse, og forklaringen er den samme som vår sportssjef Per Gidlund er sitert på i avisen, i praksis at vi er i en veldig spesiell situasjon i forhold til kampen om opprykk til 2. divisjon fra vår avdeling.

Vi leder i øyeblikket avdelingen med to poeng, og det er tett kamp med flere lag som ønsker opprykket i en veldig jevn avdeling.

Det betyr at det er mye som ligger an til å bli avgjort helt på slutten av sesongen. Da er det viktig for oss å så langt som mulig unngå skader, kort og karantener på sentrale spillere i sesonginnspurten. Dette er faktorer som kan vise seg å bli avgjørende faktorer på slutten av en lang og hard sesong.

Arrangementet på Color Line Stadion er et særs godt initiativ, og vi ønsker å gi vårt bidrag til denne gode saken i et tiltak i seriekampen hjemme mot Haugesund 2 den påfølgende lørdagen (14 oktober, kl 15:00) som vil generere et bidrag fra BIL fotball til innsamlingsaksjonen.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos