- Det er ingen grunn til å grave seg ned
- Det er ingen grunn til å grave seg ned

- Det er ingen grunn til å grave seg ned


Trener Renè Skovdahl innrømmer det var selvpining å se kamp-videoen fra Byåsen arena, men det er bare å komme seg opp på hesten igjen til ny sjanse mandag.

Brattvåg så ut til å få en kanonstart på sesongen, da Sami Kamel satte inn 2-0 borte mot Byåsen lørdag. I stedet for at hjemmelaget var død og begravet, sto trønderne opp igjen fra de døde og senket Brattvåg 4-2.

Etter en fryktelig svak prestasjon de siste 45 minuttene, der det så ut som menn mot guttunger. De gule og blå ble grundig konfirmert med hva som er standard til innsats og energi i PostNord-ligaen.

Først må du vinne krigen, før du kan spille ut motstanderen.

- Det var rett og slett selvpining å se kampen om igjen på video. Det handler ikke om hvilket system vi spiller. Vi tror jobben er gjort på 2-0, og slutter å løpe. Vi stopper å være aggressive, og gjemmer oss i stedet for å ville ha ballen. Nå har vi bare tapt en fotballkamp. Stemningen i spillergruppen er fortsatt veldig god, og her kommer sjansene som perler på ei snor framover. Det er bare å steppe opp, sier Brattvåg-trener Renè Skovdahl.

Arendal neste

Mandag er neste poengsjanse. Klokka 14.00 går reveljen for årets første poengjakt på Brattvåg stadion. Gjester er Arendal, som sto bak sjokkresultatet i 1.serierunde. Etter 0-4 hjemme mot Stjørdals-Blink.

- Helt klart er resultat som overrasker meg, fordi Arendal er et av lagene jeg tror skal kjempe om opprykk. De har et godt lag og en god trener, men igjen så har de bare tapt en fotballkamp. Jeg tror fortsatt Arendal skal være en kandidat til opprykk. Jeg så kampen mot Blink, og der har Arendal situasjoner de ikke utnytter mens det fortsatt er håp om poeng. Det er litt som oss, som kunne ha scoret både 3 og 4 før pause. Da hadde kampen vært kjørt, sier Skovdahl videre.

Ellers i serierunde 1 var det flere jevne og tette kamper.

Fredrikstad hadde trøbbel hjemme mot Hødd, og 1-1 er det den store opprykksfavoritten som skal si seg mest fornøyd med.

- Ingen lag er på 100 prosent så tidlig i sesongen. Det vil fortsatt være litt rustent etter en lang vinter. For vår del er det godt med ei god treningsuke, der vi kan få ut den tunge opplevelsen mot Byåsen, og få positiv energi på tanken inn mot Arendal-kampen mandag, runder BIL-trener René Skovdahl av.

Resultat serierunde 1 PostNord-ligaen avdeling 1:

Fredrikstad-Hødd 1-1(1-0)

Arendal-Stjørdals Blink 0-4(0-2) Den gamle Brattvåg-kjenningen Sondre Stokke scoret 2 av målene.

Nardo-Vidar 1-1(0-1) Nardo utlignet i det 89.minutt.

Egersunds-Bryne 1-1(0-0) Fjorårets Hødd-toppscorer Marcus Naglestad ga Egersund ledelse 10 min før slutt. Bryne utlignet på overtid.

Levanger-Moss 0-2(0-2)

Sola-Kvik Halden 2-2(1-0) Sola ledet 2-0

Byåsen-Brattvåg 4-2 (1-2) Mål av Håkon Leine og Sami Kamel.

Lag Invest
Sparebanken Møre
NMK
Kongsberg Maritime
Bunnpris
Brabil
First Seafood
Tafjord
Artal
LAG Invest
Lapas
Telenor Xtra FFO
Bli grasrotgiver
Brattvåg Fysikalske
Sport1
NOGVA
Samfjordkvartalet
PostNord
Umbro
Sandcos