​G16 videre i cupen etter intens siger!

Siger sender Brattvåg G16 vidare i NM, no ventar Ranheim på bortebane.

En artig kamp på stadion mandag kveld i NM-cupen mot Vestnes Varfjell. Gutta med skikkelig trykk fra start i medvinden. Og det ble en del brente halvsjanser før det ble 1-0 etter 25 minutt ved Amar Selak, på en retur etter skudd fra Magnus Otterlei. Litt før pause ble det en ny retur på skudd fra Magnus. Martin Koch våkent frempå og 2-0.

I andre omgang fortsatte gutta å presse på, men på ei kontring reduserte VV til 1-2. Så fulgte et billig straffespark og brått 2-2. Men gutta lot seg ikkje vippe av pinnen. Nye store sjanser ble skapt, og når over 100 tilskuere starta å tenke ekstraomganger og straffekonk, putta Martin Koch til 3-2 fra skrått hold via keeper. Når samme Martin fikk sette inn 4-2 etter flott forarbeid av Arthur Hjelm, ble det store gledesscener for avansement i cupen. En kjempekamp av heile laget. Bunnsolid og intens innsats gjennom heile kampen!